Tajný hlas
Anotace: nikdo ho nikdy neuslyší
Pomoz mi, slyším z dáli,
Všichni by se mi pak smáli,
Nemůžu to nahlas křičet,
Musím jako had zasyčet,
V očích sténá vnitřní hlas,
Pšt ticho… srdce mi říká zas,
Usne mi časem tento vjem,
Uvnitř zůstane navždy utajen.
Komentáře (1)
Komentujících (1)