Pocity
Anotace: ... jedna čtyřletá :)
Mám pocit, že mi něco schází.
Chybíš mi a mě nic nedochází.
Slza mi teče po tváři,
když vzpomínky v mém srdci zazáři.
Pod sebou pevnou zem ztrácím,
když do tvé blízkosti se vracím.
Nechci být jen závodem prohraným,
chci hrát i s koněm kulhavým.
Vím, je to jen můj pocit,
nemůžu znovu do tvého života vkročit.
Čas zpátky už nevrátím -
prohrála jsem, tak navěky odcházím.
Komentáře (3)
Komentujících (3)