Koukám na hvězdy
Anotace: malá pitominka.. napsala jsem ji před týdnem, to jsme byli ece dva. ted sem jedna:(
Koukám na hvězdy..
Je na nich láska?
Láska.. ta potvora, ta kráska?
Dívám se z nížky na ně..
A ony? Jakoby padaly na mě.
Koukám do těch dálek,
Jsem v myšlenkách daleko..daleko od všech válek.
Jsi tu se mnou,
Já to vím,
Jen..připadá mi, že sním.
Opřu se o tebe zády,
Pevně mě obejmeš
A mě slzy záhy
Začnou samy téct.
Ale proč?
Vždyť vím, že mě miluješ..
Já.. jen ten strach prostě mám,
Ale v duchu se snažím,
Tam ho ovládám.
Komentáře (0)