Nádherná prosba. Snad není pozdě.
Ale to mi věř, jen hlupák by odolal.
26.09.2006 21:27:00 | kouzelníček
pros, plač nebo křič
až hlas ti chraptí,
domov je přístav
kam mnohý, co je pryč
se rád zase vrátí,
tak stůl již připrav..
J.C.s
26.09.2006 14:08:00 | j.c.
jsi smutná maminko za oknem kvete rozmarýn, pousměj se malinko, polechtá slunce srdci tvůj splín
24.09.2006 15:54:00 | Jats
Tak jdi na to s trochou fištrónu,
ať prostě nechce se mu pryč z domu...
vymysli třeba špetku lumpačení,
do krmě přisyp trochu jiný koření,
třeba masalu, ta voní labužnicky,
a vyčkej hladu... pak přitáhneš ho vždycky!!
;o)))
Co se týče těch bylinek, klidně písni, třeba i pošlu...
24.09.2006 10:41:00 | Cecilka
Z téhle básně a vůbec z těch všech tvých přímo sálá upřímnost. A to se (já) cení(m).
23.09.2006 10:58:00 | smudlinek