Víš, ale já to nepsala, podle pravidel.. ale podle myšlenek, srdce, smutku a tak:( ale kuju:) aspoň vím, na co si mám dávat pozor. mimochodem, proč to nesedí?;)
25.09.2006 21:23:00 | Katitek
Juu, zajímavé:)
Jo a kuju, nevěděla sem, jaký význam má Amen - zas jsem o něco chytřejší;) - ale ted teda nevim, jestli to tam mám nechat nebo ne:)
24.09.2006 20:31:00 | Katitek