Ty....
Anotace: snad jen, z ledu ohňem co stále hoří... a čeká, až spálí Tě na popel... abys cítil, co je bolest!
Pro Tebe, stal se ze mě plamínek...
co stále hoří...
kvůli Tobě, soubor smutných vzpomínek...
co mysl mou moří...
s Tebou...to. co jsem nikdy neměla!
Bolest, to co jsem nechtěla...
bez Tebe...Světem kráčím sama...
S úsměvem, srdcem- polámaná...
Komentáře (2)
Komentujících (2)