Příběh
Anotace: ...zplodila jsem jednu spontánní, která sice není ze života, ale je určená pro takovou ať jí to uzdravování rychleji utíká...snad ten konec není příliš depresivní :-)
Znám jeden příběh prastarý ,
ten ti chci vyprávět,
je o lásce a přátelství,
a zná ho celý svět.
Když z přátelství se stane láska,
pak není cesty zpět,
Vrátit čas to přece nelze?
To ví i celý svět.
Šíp lásky letěl hodně dlouze,
však trefil svou obět.
Přátelství to zahynulo!
A s ním i celý svět.
Komentáře (1)
Komentujících (1)