Dotek
Minuli jsme se,
se zavřenýma očima.
Naše ruce o sebe
jen tak letmo zavadily.
Jeden kratičký dotek,
celou mě změnil,
jdu dál,
ale ten dotek,
v sobě stále nesu...
Proč?
Přečteno 692x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)