Anotace: Báseň napsána pod náhlým návalem euforický pocitů...
Opravdu je Ti teprve 16? Jestli ano, tak píšeš poměrně hodně dobře. Přečetl jsem si všechna tvoje dílka a musím říct, že i když to není můj šálek čaje a chvílemi z toho nemám dobrý pocit, tak prostě psát umíš. Má to jasnou myšlenku, pointy jsou výborné a překvapivé, děj má spád.
Básničky mají taky něco do sebe, takže držím palce v další tvorbě...
25.10.2006 09:39:00 | Daniel S.