Anotace: Pro všechny muzikantské "Lidušky" - to jsou ty fanynky, které lezou muzikantům do soukromí, do šaten i do postele...
Tu bych dala víc než 100%, moc se mi to líbí, jsem se aj zasnila a hodně na tem je, velmi mne to zaujalo.
25.09.2006 15:23:00 | NikitaNikaT.
To je za sto, zpěváčku, škoda, že nám k tomu nemůžeš pustit hudbu a zpívat... :-DDD
25.09.2006 11:57:00 | Levandule
To právě vzniklo, když jsem hrál v jedné kapele - byli jsme skvělí, ale zase žádný hvězdy ;-) a přesto jsme si tohle užili taky... :-(
25.09.2006 09:18:00 | G.P.
Asi každou holku okouzluje krásný hlas muže, nebo jeho umění hrát - něžně hladit chlapskou rukou hudební nástroj :O), ale tedy mě se i v pubertě vyhnulo třeštění po idolech, jak hudebních tak z jiné kategorie, díky bohu...jednou jsem viděla jak hysterickou napůl svlečenou asi 16cku vlečou z dosahu jedné nic moc pop skupiny.Fuj...a škoda hrdosti...
25.09.2006 08:28:00 | Jahudkka