Už letím!! Chvátám jako divá
svůj krok s tvým sladit v souznění...
dlaň do dlaně...a úsměv nechám
pro azurové kouzlení...
:o)
09.10.2006 21:37:00 | Cecilka
můžeš dál číst má dílka, jsou na adrese: http://ni.va.sblog.cz/
...zvu Tě na pravidelnou návštevu
to neznamená, že už tu nebudu...
pojď, posedíme u slovíček
budu v nich ukrytá,
jestli na čtení Ti zbude aspoň minuta
26.09.2006 11:50:00 | ni.va
mluvíš mi z duše, příteli...
je to krásná báseň
děkuji za komentář, jsem ráda, že ses stavil :o)
25.09.2006 16:16:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd