Anotace: nechtělo se mi popíjet samotnému, tak bych tě rád pozval na skleničku
To tvé pozvání-vyznání se mi moc líbí.Obsahem i verši.
Jistě se neminulo účinkem.
14.10.2006 14:38:00 | s.e.n
Vypadá to, že jsem přišla s křížkem po funuse :-(
Počkám si na další kolo....
Hojky
14.10.2006 14:02:00 | Roko
Už hledám koště... bylo v síni...
honem, kampak se podělo?
Než mě předběhne někdo jiný...
dostala jsem chuť... na víno... :o)
Ha! Mám ho! Vítr vane skvělý,
rychlofofrem se dávám v let...
Snad na mne ještě něco zbyde,
i když jsi začal popíjet!!
;o))
25.09.2006 15:15:00 | Cecilka