Vzpomínka
Anotace: Asi každý znáte, když se musíte rozloučit s někým koho máte rádi, nebo spíše udělat za minulostí tlustou čáru...
Čas na křídlech
odnáší bolest,
za novým začátkem,
za světlem
na konci černočerné tmy.
Jen vítr a letní déšť
zná vzpomínku
se sovím pérkem,
s láskou,
která prochází přes pošlapané sny.
Dny a noci
protkané touhou,
příslibem v odpuštění,
vrtkavým štěstím,
zabaleném ve slané slze.
Vzpomínka se propadá
do zapomenuté země,
uvadá na polštáři bdění,
bez rozloučení
i bez iluze.
Čas na křídlech
odnáší bolest
do ticha,
odkud už není návratu.
Přečteno 445x
Tipy 1
Poslední tipující: Emma Kulíková
Komentáře (1)
Komentujících (1)