anděla spatří, kdo srdce čisté má
však nemůžeš ho sevřít v náručí
odejít zpět musí, to je pravda tajemná
vzpomínka na něj zahřeje a utěší
víckrát nevrátí se zpět...
v srdci uchováš jeho květ
když poznáš, kudy dál
a směle vykročíš
bez opory jeho...
ty se neztratíš
neboj se
a věř
27.09.2006 11:17:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd