Milí, Kamenný básníku. Tu stovku jsem ti neměl dát minule, ale nyní.
A proto…uletěla.
Ať si myslí kdo chce co chce, ta báseň je opravdová.
Ukláním se a smekám svůj klobouk.
27.09.2006 19:07:00 | kouzelníček
Taková klasická milostná báseň. Já jsem ale na něco jiného - tomuhle říkám oblbovačka. Je to plné jednoduchých rýmů. Mně to nic neříká... Ale třeba se u jiných trefíš.:))
27.09.2006 00:59:00 | Smilník