A co teprve pivo. To bychom pak nemuseli chodit do hospody.:)) Jinak k básni: "co bychom toho rumu vypili" celou dobu píšeš o sobě a najednou o vás. Pak to vypadá násilně dosazené. Rýmy příliš jednoduché. Většinou čekám od básně víc.
27.09.2006 09:56:00 | Smilník
Panejo...no, ještě že opravdu nechutnají jako rum...to by se po světě motalo lidiček :-)))
27.09.2006 09:41:00 | ZZuzkAA