Je to konečné
Je to konečné.
Jsi daleko,
Jak loďka má – dál od břehu.
Je to konečné
A jak se zdá,
Nic udělat s tím nesvedu.
Konečné a já se ptám,
Co skutečně ještě mám,
Když Ty jsi zmizel navěky –
Je to konečné, já vím.
Už nedělám si nároky –
Však nevím, co s tím.
Je to konečné.
Už nevím, co říct Ti ještě mám.
Už nevím, proč jsi stále zde,
A nevím, proč se ujídám –
Však konečné je Tvé rozhodnutí,
Nešlo o pouhé vzplanutí –
Je to konečné, já vím
A Tvé rozhodnutí ctím.
Komentáře (2)
Komentujících (2)