Láska?
Anotace: Není to žádná definice či tak,jen zamyšlení nad tím co s ní přichází....
Láska?
Co je láska?
Umění milovat,
ke krásným slovům se uchylovat.
Kouzlo citu,
hlubokost do srdce vrytu.
Potřeba hýčkat,
vědomí si počkat.
Okrasná slova v básníkově peru.
Umění co nejvíce dávat,když beru...
Komentáře (1)
Komentujících (1)