Bez ženy
Není ženy,není lásky.
Není ženy,není slz.
Není ženy,není krásky.
Jde přes tebe vidět skrz.
Není ženy,není citu.
Není ženy,není vůně.
Sám si ve svém bytu.
Sám na svém trůně.
Není ženy,není pohlazení.
Vlastně nic už v životě není.
Komentáře (0)