Anotace: o lidském srdci v metaforách
Ted už to čtu celé. Ladím se tím vší, konejším a s Tvými slovy jsem pochopila, že člověka, kterého miluju a kterého jsem stratili, tak nemůžu vymazat. Můžu ho zamknout na dně svého srdce, a všechnu lásku tam s noučasně s ním nechat usnout, a už ji neprobouzet. Protože bolest není od lásky nikdy daleko.
22.02.2007 11:50:00 | Mikeiro
Vždy, když otevřu liter.cz, jdu se naladit touhle básní. Prvnímy dvěma třetinama. Od té tramvaje to nečtu. Ty první dvě třetiny jsou geniální!
31.01.2007 00:10:00 | Mikeiro
Velmi zdařilé, inteligentní a zároveň poetické dílko o neohebné logice a lásce. Fakt super :-)
29.09.2006 12:56:00 | Levandule
Tak to se četlo jedním dechem a jak říkal Kája Mařík - to šlo rovnou do ledvin :-) (to říkal o těch nejdobrotovatějších dobrotách)
29.09.2006 11:38:00 | G.P.