Zjišťuju, že Tě vlastně vůbec neznám...to bych do Tebe snad ani nikdy neřekla. Moc se mi tahle básnička líbí, hlavně pokračuj...snad Tě lépe začnu poznávat:)
29.09.2006 19:37:00 | Boulette
Přijdu, možná mě neuvidíš, nevšimneš si, já budu jen tiše stát ve stínu vysokých stromů a naslouchat. A pokud tvé vyprávění bude třeba jen zpoloviny tak zajímavé, jako tahle básnička, budu se k tvému ohništi vracet, kdykoli u něj usedneš...
29.09.2006 19:14:00 | Gina Rocca