řasy
Anotace: ..ranní rozechvění..
Na řasách slíbám štěstí prach,
ještě oči svý měj chvilku zavřený,
vpohádkách ten kdo nemá strach,
tak toho pan král bohatě odmění.
Já jak v pohádce si právě připadám,
když dotýkám se moje lásko Tebe
já jsem štastnej ,
že Tě vedle sebe mám
a dík Tobě vím jak je modrý nebe.
Vím , že máš v sobě ,
to co žádná nemá,
máš v sobě zvláštní vnitřní klid.
Promlouváš ke mě,
ikdyž ústa Tvá jsou němá,
Tvá něha plní celý byt...
Komentáře (5)
Komentujících (5)