Tobě
Tiše spíš v peřinu zabalen
s úsměvem růžolícím
Tvůj osud je dosud zahalen
díky zažhnutým svícím
Až svíce v kalíšku dohoří
Ty svlékneš svoje study
možná že touha má Tě pokoří
a mě vedle Tebe taky
Splyneme v spásném rojení
nebude noc tak prázdná
vztah bude naše spojení
a svíce bude zhaslá
Komentáře (5)
Komentujících (5)