Vzpomínka na nic *** vzpomínka na večer
Anotace: Jak lehce opět přišly zpět všechny city a vzpomínky...
Vzpomínka na nic *** vzpomínka na večer
Sedím schoulená do klubíčka,
pomalu zavírají se mi víčka.
Nade mnou lampa svítí,
vzpomínka rozkvétá jako kvítí.
Minulost pořád vrací se zpět,
ne a ne uvadnout ten její květ.
Ty staré city nedají mi spát,
i když on nemůže být víc než kamarád.
Rozum to ví a plně to chápe.
srdce však ve tmě pořád tápe.
Ještě se nechce snu svého vzdát,
slzami prosí : „Buď víc než kamarád.“
*
*
*
Když jsme tam stáli v tom objetí,
já cítila se jako v zajetí.
City mé pouta mi daly.
Kéž by šly tam, odkud se vzaly.
Kéž by…
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Tearful Princess
Komentáře (1)
Komentujících (1)