Moje uplakaná
Anotace: ..už dvanáctým rokem
Nebudu se s Tebou vodit za ruku
moje krásná drahá přítelkyně
líbat Tě a rozepínat v kině
objevovat tajemství Tvé pleti
vzpomněl bych si na ženu a děti
neumím už hodit všechno za hlavu
zkazil bych Ti všechnu zábavu
vyčítala bys mi že jsem z ledu
neumím se vracet už to nedovedu
svlíknout krunýř zvyku hroší kůži let
rozpustila bys mne jako led
Přečteno 445x
Tipy 1
Poslední tipující: Noctis Mania
Komentáře (1)
Komentujících (1)