s příchutí a vůní vína
na romantiku bývám chud,
to růže je symbolika jiná,
snad zastíní ten mrzký sud,
i do ráje se nechám vyhnat
když dnes významný je den
však s uzarděním musím přiznat
ať je tam též sud, nejeden..
J.C.senior :o))
01.10.2006 21:09:00 | j.c.
PRÁVĚ ŽE NEMĚLO!!! Zkuste do příběhu vstoupit, zkuste ho v mysli prožít...
01.10.2006 19:05:00 | Mirka Hedbávná
Nemělo by tam být "z ráje", to bych pak chápal,
jinak docela zajímavě propojené téma...
01.10.2006 18:50:00 | Edo Tralipo