Kamínek
Anotace: jednou za čas jsem chtěl napsat něco optimistického a dětsky naivního, čemu bych mohl třeba i trochu věřit
Ve svitu měsíce
pod proudem něhy
nese se kamínek
pohladí břehy
Nese se kamínek
nese se dál
jak z lípy lupínek
ve vánku vál
Nese se kamínek
do lepších míst
opřel se o vlnky
do dálky hvízd
Nese se kamínek
do dlaní tvých
je plný vzpomínek
a lásky v nich
Nese se kamínek
tiskneš ho k sobě
nese se kamínek
doved mě k tobě
Komentáře (3)
Komentujících (3)