Aby sis své srdce hlídal
Člověk bez srdce
chce být milován
nemá rád
Člověk bez srdce
chce dostávat
umí brát
Člověk bez srdce
ač se rozhlíží
nevidí
Člověk bez srdce
chce celý svět
závidí
Člověk bez srdce
s vysokými ambicemi
prohrává
Člověk bez srdce
jen bere
nedává
nemá co by dal
Přečteno 458x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)