Nebudeš se bát?
Anotace: Nečekejte žádný porno, spíš pád princeznovských iluzí...
NEBUDEŠ SE BÁT?
Pro krásu trojské Heleny,
pro třpytný vlas Zlatovlásky
uděláš cokoli na zemi,
za štěstí z jejich lásky.
Pro slastný pohled Mercedes,
pro šíji Juliinu
zapřeš rád rodnou zem i ves
a nepocítíš vinu.
Pro drobný střevíc Popelčin,
pro sytý hlas Rybany
bude ti snadný každý čin,
jenž otevře jim rtů brány.
A co když potkáš ženu skutečnou
drahý králi z kinosálů?
Co když si bude přát být tvou
a neztratí střevíc na bálu?
Co když vlasy bude mít bez jasu
a nebude ani z Kapuletů?
Co když tomahawk nenosí u pasu
a nejezdí za ní Vinetou?
Co když chce s tebou jít k oltáři,
ačkoli nejsi hrabě?
Co když jí pramálo záleží
na hrdinství a slávě?
Co když pak řekne ti „Měj mě rád“
a bude se koukat z úkosu?
Co když ti chce své srdce dát
na stříbrném podnosu?
Nebudeš se bát?
Může se to stát…
Měj mě rád!
Komentáře (4)
Komentujících (4)