Potřebovat lásku
Žít bez lásky,
je jako žít bez tváře,
jako slunce,
bez paprsků a bez záře.
Být sám,
žít bez dotyku,
maximálně na zahradě,
narazit na motyku.
Láska je důležitý,
velmi důležitý cit,
kdo tvrdí, že ne,
snad nemůže aň srdce mít.
Komentáře (0)