Ona ...
Anotace: Zase jedna ze zivota ...
Plamínky v očích měla
plná citů, polibek chtěla
náručí plné něhy
vstříc mi dala
divajíc se mi do očí
něžně se smála
Objatá chladem noci
V dáli stála
Plná nejistoty
mých slov se bála
Poslední jiskry nadějě
poslední zajiskření citů
Hořké ráno a šrám na srdci
To je to co cítil jsem
cítil za úsvitu...
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
Komentáře (2)
Komentujících (2)