Anotace: ..kéž potkáte ji a ona pro vás uzraje...
Sbírka: Otevřu Ti, Tvá Sezam...
díky...možná pozdě jsem si přeščetla koment...hmm, a jo, je to tak
31.08.2010 21:03:00 | Mirka Hedbávná
Sklízet se má v době optimální zralosti; ta může být pro každého různá.
A když už nám uzraje, ať nezvadne.
04.02.2008 14:53:00 | Špáďa
Na podruhé jsem to měl! Umíš říct strašně moc málo slovy. Z toho plyne ponaučení: Nedávej se na politiku!
03.10.2006 16:20:00 | JardaCH
Ona nekosí
ani nesklízí,
ona jen seje
a hřeje,
abychom mohli
sklízet my...
03.10.2006 10:15:00 | G.P.
Stala se lánem...
a voní do dáli
pro všechny, kdo ji
tolik hledali...
Stala se lánem...
křehce pěstěná,
pokud se sluncem
něžně zalévá...
:o)
Pochutnávám si
na té kráse...
03.10.2006 08:01:00 | Cecilka