Jo, Pavle, blázen to teda jsem a pořádnej...jen pořád nemůžu potkat toho svýho blázna, kterej by se chtěl cítit tím králem ;-)...ale mailem ti napíšu co mám doma...se teda zasměješ...jsem se ti asi nepředstavila celým jménem, že ;-)))
Jo a ta báseň opět skvělá :-)))
03.10.2006 14:15:00 | no
Tě tu pomlouvám, ale zasloužíš si také uznání.
Jen mi připadá, že moc brzy stáváš se králem svého věku, snad mi odpustíš upříná slova, jenž komentáře jsou poznatku příčina. Věk věků stavá se naším pánem, snad někdy porozumíme. Dík.
03.10.2006 10:40:00 | Marcella