Ahoj, nějaké drobné úpravy bych určitě zkousnul, ale asi bych to rád viděl a popřípadě sám doupravil. Měj se.
06.10.2006 12:47:00 | JardaCH
Jo, Jo... díky Jahůdko... předělám to... myslíš trošku do bloků? pokusím se...
03.10.2006 18:21:00 | Hannazka
Tak jen povídej, hej povídej...ehm tedy piš piš...jen to prosím rozděl pro mé (a možná i ostatních)oči do přehlednějšího tvaru...je to tak hezké, ale špatně se mi to hltá :OD.
03.10.2006 17:15:00 | Jahudkka