Jsi aprílové počasí
pršelo, už zase pršelo
přeháňka přešla přez čelo
padaly ty kapky, padaly
do očí tvých slz návaly
blesk, udeřil silně blesk
jen pro něj je tvůj stesk
duha, šestibarevná duha
na rty úsměv - ztuha
paprsky, slunce paprsky
tvé rty, dva malé zákusky
pálí, to zase slunce pálí
ty vyhlížíš mračna v dáli
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)