láska
Anotace: ..láska píše lásce..
Dlouhou nocí,
jenom něhou obklopen,
vnímat aspon okamžik,
ten slastný sen,
at si čas svůj tlukot hodin
žene zas,
tohle je náš
a nikým nerušený čas,
kdy slíbat smím Ti něhu ze Tvých řas,
kdy přikrývkou svou temnou,
večer zakrývá dlaněmi chladivými nás.
V každé žilce,
skrytá jsi lásko moje milá
má nejjemnější květinka a víla
já do Tvých plátků okvětních
chci schoulit svoje žití,
toužím prožívat
jen s Tebou svoje bytí.
Toužím slýchávat zas a znova
TO TVOJE- MOJE...
...MILUJU TĚ ZNOVA...
ach chybíš mi tu tolik
lásko moje snová
Komentáře (5)
Komentujících (4)