C'est la plus beau poeme francaise que j'ai lu...:)excuse moi, Je parle francais horrible...:)
03.10.2006 22:33:00 | Trdlo
Francouzský jazyk znám jen z jisté stránky;)Možná,kdybys nám neznalým osvětlila aspoň náznak překladu???Prosíím!:o)Má to hned úplně jinou atmosféru,líbí se mi..
03.10.2006 21:48:00 | Petr Z