Slova nestačí
Anotace: www.palik.blog.cz
Slova nestačí,nevím co dělat víc
aby sis mě všimla a nebyl mín než nic.
Snad mi jednou taky řekneš ty dvě slova
já rád bych je slyšel zas a znova!
Miluji tě stále víc
už nevím jak ti to mám říct.
Komentáře (2)
Komentujících (2)