smím..
Smím..
pohladit Tě,
jako křídly motýla,
letmými doteky,
jak hladiny se vážka dotýká.
Smím..
cítit Tě
a polibky ti
po vlaštovkách posílat,
však nechci věřit,
že Ti to nic neříká.
Smím..
znova mezi rety
nechat plynout slova nesmělá,
však bojím se,
že křídla mají slabá
a k cíli nedoletí.
Smím..
ve snách
zahlédnout
zas lásky podobu,
to všechno to já smím..
..jenže být já s Tebou
prostě nemohu
..
alespon ,že zůstalo mi
těch pár
Smím..
Komentáře (4)
Komentujících (4)