(Ne)píšu
Píšu tu o lásce
co začala koncem
Píšu tu o lásce
co skončila zvoncem
Píšu tu o lásce
co neměla naději
Píšu tu o lásce
co ztratila se v závěji
Píšu tu o lásce
co udělala díry
Píšu tu o lásce
co dokáže dělat divy
Píšu tu...
píšu tu vlastně o lásce
Komentáře (1)
Komentujících (1)