od té doby, co žiju se svým chlapem - tak nějak intenzivněji, vůbec nic nestíhám. Ani čtení básniček. Jinak bych Ti určitě napsala mnohem dřív...krásné
12.10.2006 16:47:00 | mamina
Oj, oj, tak je to zase tady, podzimní plýskanice a naše věčně stesky, asi to nikdy neskončí viď? Jednou nahoře jednou dole. Já zatím zůstávám u platonické lásky z dovolené, bylo to fajn, ale teď nás dělí tisíce kilometrů.. Všechno má své pro a proti, ale jednou určitě musí být líppp:-) Tak ať ten smutek u Tebe netrvá dlouho a hojivou náplast na Tvou bolest posílá Tvoje věrná čtenářka:-)
05.10.2006 17:51:00 | grázlík
Uf, hezký, jen ten konec jsem musel vzít ještě jednou. Na jazykolami jsem nikdy nebyl. :)
Dík za koment k tomu mýmu strašnýmu dílku. :)
04.10.2006 06:48:00 | Mácha