Minulost

Minulost

Anotace: co k tomu dodat? :)

Do mých očí jsi se díval,
potom na rty jemně líbal,
někdy z toho únavou jsi zíval,
smíšek,říkala jsem,když veselou náladu jsi míval.

,,Ty jsi krásná"říkával jsi a mně bylo dobře,
v tu dobu nádherné bylo nebe,vymalované modře.
Teď už vím,že do mých očí jsi mi lhal,
přišel´s ke mně a povídal,že vážného vztahu jsi se bál.
Autor Gagulii, 01.02.2005
Přečteno 607x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel