Jako stromy
Pohlédni z okna, tančí tam stromy!
Poutány kmenem, větvemi lomí.
Za větrem vlají, láskou si jisty,
pro divá přání svlékají listy.
Pohlédni z okna, čaruje podzim!
Vítr si hraje! Smím? Nebo nesmím!
Přečteno 446x
Tipy 1
Poslední tipující: Krahujec
Komentáře (3)
Komentujících (3)