Hranice
Anotace: Je to osud, nebo něco jiného....
Kde leží hranice mezi přátelstvím a láskou?
Jedno v druhé se někdy snadno změní.
Cit nelze ohraničit dilatační páskou.
Co jsem dřív miloval, to zmizelo a není.
Kde končí přátelství a začíná už láska?
Proč právě prožívám boj rozumu a citu?
Vydrží či praskne mezi námi dilatační páska.
Co dělat?
Překročit hranici anebo zůstat - třeba ze soucitu.
Komentáře (2)
Komentujících (2)