Potok pravdy a lásky
Anotace: vypovýdá o něčem novém a krásném, ale ne pro každého koho se tato báseň týká.
Čistý jak křišťál,
hebký jak samet.
Teče tu potok,
a rve moji paměť.
Uprostřed temného černého lesa,
tam dolů k jezeru pomalu klesá.
Doušek po doušku učil mne létat,
otvírat oči a pavučinu štěstí v srdci si splétat.
Ale jednou zrodil se nový den,
a v lůně úsvitu i další můj sen.
Stalo se jako časem u každé.
Další jen důkaz, že srdce mé je nevěrou zkažené.
Komentáře (3)
Komentujících (3)