Čekání na věčnost
Anotace: pro ty, co ještě čekaji...
Postel v prázdném pokoji
V hlavě myšlenky
Co o život zápolí
Černá přikrývka s hvězdami
A pod ní srdce tvoje
Něžný, schovaný
A pod postelí vlezlý chlad
Rozpustilý vítr nevane
Možná, že dozvíš se v čas
Že pro tebe je to srdce schované
Možná je už příliš pozdě
A ono s posledním úderem
Skončí trápení
Nerozhodně ještě tluče
Čeká na možnost…
Každá vteřina se krutě vleče
Je to čekání na věčnost
Komentáře (1)
Komentujících (1)