Stále jsi pro mě ten tak vzácný kov,
ale němůžu Ti už říkat má drahá, my love,
někdy bych to chtěl moc vrátit,
ale někdy bych se chtěl z tohohle světa radši ztratit,
někdy si přeji nevidět Tě ani den,
ale je to těžký, když s Tebou prožívám každý sen.
Nevím - přijde mi jako kdyby tě tvá holčina v jednu chvíli štvala že by jsi tisíckrát radši byl s kámošema a jindy zas že bez ní nemůžeš bejt--sám nevíš co chceš - já nevím ale tak to na mě vyzařuje z téhle básničky..