Dech na skle
Anotace: prozrad její touhy???
Noc co noc dýchá na sklo,
Tají dech při tanci deště,
Uvnitř svírá se jako kleště,
Noc co noc dýchá na sklo,
Myšlenky v ní sólo hrají,
Však vánek jí slzy neutají,
Noc co noc dýchá na sklo,
V minulosti hledá střípky,
Ale zbyli po všem pouhé snítky…
Komentáře (2)
Komentujících (2)