Je dobře, žes ji sem dala... vždyť v těch kruzích vztahů chodíme všichni stále dokola... vzájemně si je tu odhalujeme, povzbuzujeme... :-)
05.10.2006 13:25:00 | Levandule
Díky za komentář. Sama vím o nedostatcích této své básně, taky už není nejnovější, a přemýšlela jsem, zda ji sem vůbec dávat:-))
05.10.2006 13:19:00 | Ammazonic
Většina rýmů je příliš jednoduchých až otřepaných a "ctila" je dost nepovedené. Téma mi také příliš nesedí, ale to je můj problém, jelikož se tu objevuje příliš často. Doporučuji užívat složitější rýmy a půjde to! Ještě si to občas přečíst a vyhladit určitá spojení, některá slova vyškrtnout...
05.10.2006 13:04:00 | Smilník