Těžká chvíle
Anotace: Těžké chvíle nám pomáhají být silnější!
Cítím se jak zbitej pes,
má duše je jak nejtemnější les,
teď se asi trochu trápím,
snad se na svou cestu vrátím,
snad pomůže mi to být o krok dál,
snad mi to pan Bůh ještě nespočítal.
Komentáře (0)